Novetats

« Ves enrere

Posició Consell sobre Horitzó Europa i programa d'execució 2021-2027

Posició Consell sobre Horitzó Europa i programa d'execució 2021-2027

El reglament Horitzó Europa, proposat per la Comissió al juny de 2018, estableix el programa marc de la UE per a la investigació i la innovació per als anys 2021-2027. Estableix els objectius, el pressupost, les formes de finançament de la UE i les normes per a proporcionar aquest finançament en l'àmbit de la investigació i la innovació.

La decisió sobre el programa específic d'execució d'Horitzó Europa, també proposada per la Comissió al juny de 2018 com a part del paquet Horitzó Europa, estableix els objectius operatius i els tipus d'activitats previstes per a l'execució d'Horitzó Europa.

Pel que fa a la decisió del programa específic, les principals modificacions de la proposta de la Comissió acordades són, en la seua majoria, de caràcter pressupostari, reflectint els fons disponibles sota l'instrument de recuperació Next Generation EU. El Consell també ha acordat provisions sobre la cooperació internacional i la participació de tercers països en Horitzó Europa, així com unes altres per a assegurar sinergies amb altres programes de finançament de la UE.

Més informació Regulació Horitzó Europa i Decisió programa específic d'execució