Novetats

« Ves enrere

CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR “PINTEM L’EUROPA QUE VOLEM”

CONCURS DE DIBUIX ESCOLAR “PINTEM L’EUROPA QUE VOLEM”

Apunta't i participa

La Conselleria d'Educació, Investigació Cultura i Esport, conjuntament amb la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, organitzen el concurs de dibuix escolar 'Pintem l'Europa que volem' per a commemorar el 9 de maig, Dia d'Europa.

Amb este concurs, la Generalitat Valenciana busca promoure el sentiment de ciutadania i pertinença a la Unió Europea, una aliança de països que ha proporcionat al nostre continent un temps de pau, solidaritat i desenvolupament econòmic i social.

La iniciativa està adreçada a l'alumnat de sisé d'Educació Primària de qualsevol centre educatiu del territori valencià. El període d'inscripció romandrà obert fins al 13 d'abril. Els centres que vulguen participar-hi escolliran per votació un sol dibuix, que remetran al Servei d'Innovació de la Conselleria d'Educació.

La temàtica de les obres estarà relacionada amb la commemoració del dia 9 de maig com a Dia d'Europa i podran emprar qualsevol tècnica artística, sempre que es faça en un format DIN-A4 en suport cartolina o paper.

Tots els dibuixos participants seran exposats, del 13 al 4 de maig, a la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i, a partir del 7 de maig, a la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic o a la seu de Presidència de la Generalitat. El 4 de maig s'anunciaran els premiats i els finalistes en la pàgina web de la Conselleria d'Educació. Els guardons s'entregaran en un acte que es durà a terme el 9 de maig, Dia d'Europa, a la ciutat de València.Els dos treballs guanyadors rebran un diploma i una il·lustració al·lusiva al concurs feta per una persona de reconegut prestigi artístic. Les escoles a les quals pertanguen els premiats, així mateix, també rebran una il·lustració i un diploma acreditatiu del guardó aconseguit i de la seua participació.

La resta dels 8 treballs finalistes, així com les seues escoles, rebran un diploma de participació en la iniciativa.

A més, els dibuixos premiats i els huit finalistes seran difosos en les webs dels fons europeus de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, Europe Direct Valencia i Europe Direct Alacant, i podran ser utilitzats en campanyes publicitàries dels fons europeus.

Aquesta activitat està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) i del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana.

Bases del concurs

Acte de lliurament de premis