Novetats

Jornada sobre la "Iniciativa PYME”

Jornada sobre la "Iniciativa PYME”

 

 

El dia 26 d'abril se celebra en la Ciudad Administrativa 9 d'Octubre a València la jornada "Iniciativa PYME" organitzada per la Direcció General de Finançament i Fons Europeus per a donar a conéixer esta modalitat del Programa Operatiu Plurirregional pensada per a cobrir les necessitats de finançament de les PIME amb menys de 250 empleats, fins ara no ateses per les entitats financeres.

 

En concret, a la Comunitat Valenciana estan destinats més de 72 milions d'euros que finançaran projectes d'inversió i necessitat de capital circulant a través d'una línia que estarà vigent fins el 30 de setembre de 2017, si no s'esgoten abans els fons.

 

Esta jornada pretén acostar al teixit empresarial valencià la iniciativa PIME, la qual es complementa amb les actuacions dirigides a les PIMES valencianes que han començat a programar-se dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana, amb les que cal una rigorosa coordinació. Amb este objectiu, també seran exposades en esta Jornada.

 

En l'esmentada Jornada participaran representants del Banc Europeu d'Inversions, del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic que exposaran les diferents perspectives, faran un balanç de l'instrument i resoldran tots els seus dubtes.