Nota de premsa

Juan Ángel Poyatos: 'Les noves tecnologies reconfiguren les empreses i els mercats, però també suposen un gran canvi per a les persones'

12/04/2018
Juan Ángel Poyatos: "Les noves tecnologies reconfiguren les empreses i els mercats, però també suposen un gran canvi per a les persones"

El director general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Juan Ángel Poyatos, ha clausurat a Castelló la II Jornada Indústria 4.0, en la qual ha afirmat que "les noves tecnologies duen de la mà una reconfiguració de les empreses i els mercats, però també suposen un gran canvi per a les persones. Estem reconfigurant tot el nostre món i a nosaltres mateixos dins d'aquest", ha afirmat.

La II Jornada Indústria 4.0, convocada en aquesta edició sota el lema "Claus per a generar models de negoci", ha sigut organitzada per ?Mediterráneo' i ?El Periódico del Azulejo'. En el fòrum, que s'ha celebrat a la Cambra de Comerç de Castelló, han participat reconeguts experts de l'economia i l'empresa que han debatut sobre les claus i reptes que cal superar per a potenciar l'activació del teixit productiu valencià.

Durant la seua intervenció, el director general ha posat l'accent en la importància d'introduir les noves tecnologies per a aconseguir una economia "equilibrada, sostenible i competitiva" però sempre tenint en compte que "les tecnologies han de funcionar per a les persones i no a l'inrevés".

"Les noves tecnologies, i l'aprofitament que d'aquestes fem, suposen un important repte per a les empreses i aquestes han de saber aprofitar l'oportunitat", ha explicat Poyatos.

En aquest sentit, el director general ha recordat que des de la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni "estem desenvolupant un pla de transformació de la nostra economia que posa les persones al centre, com a principal actiu del coneixement i al seu torn com a principals beneficiaris".

"Tenim davant nostre noves eines que interactuen amb nosaltres, amb les persones que les utilitzem, i per això hem d'entendre com és el seu ús i adaptar-nos", ha explicat Juan Ángel Poyatos.

Arxius relacionats