Nota de premsa

Soler: 'Els 7.000 visitants de Forinvest són un rècord d'afluència que consoliden el certamen com a plaça financera de primer nivell'

08/03/2018
Soler: "Els 7.000 visitants de Forinvest són un rècord d"afluència que consoliden el certamen com a plaça financera de primer nivell"

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic i president de Forinvest, Vicent Soler, ha destacat el "rècord històric" de visitants i d'expositors en la XI edició de Forinvest, l'espai més important de 'networking' financer empresarial del país. En la seua intervenció durant la clausura de l'esdeveniment, Vicent Soler ha avançat que "en aquesta edició hi ha hagut 122 expositors, que han oferit els seus productes i serveis en un espai de 10.000 metres quadrats, mentres que el nombre de visitants ha rondat els 7.000, un 4 % més que l'any passat".

"Les xifres d'afluència d'empreses i visitants consoliden Forinvest com a plaça financera de primer nivell", ha subratllat el titular d'Hisenda i Model Econòmic. Soler ha ressaltat que l'afluència va ser particularment important durant la primera jornada, en què el nombre de professionals vinculats al sector financer que van acudir a Fira València va superar en un 15 % al de l'any anterior".

"Hem aconseguit que durant dos dies Fira València es convertisca en fòrum de reunió i trobada dels actors principals dels sectors econòmic i financer d'aquest país, amb ponents de primer nivell en totes les conferències i taules redones que han tingut lloc durant aquestes dues jornades", ha afegit.

El responsable d'Hisenda ha ressaltat a més que "l'èxit aconseguit per aquest certamen i l'interés mostrat pels milers de visitants que han acudit ens convida a continuar en aquesta mateixa línia de treball, impulsant actuacions que contribueixen a fomentar la cultura financera i empresarial, un dels pilars en què ha de basar-se el canvi de model productiu que necessita la Comunitat Valenciana".

En la clausura, a més del conseller, han participat la secretària d'Estat d'Economia i Suport a l'Empresa, Irene Garrido; l'escriptora i filòsofa Elsa Punset, i el CEO del Club d'Oratòria, José Manuel Zaragozá.

El titular d'Hisenda ha subratllat que els reptes per a l'any que ve de Forinvest són "l'impuls a la internacionalització del certamen i incloure més presència de dones pertanyents al sector financer", i ha assegurat que "els expositors esperen ampliar la seua presència en pròximes edicions". A més, Soler ha sigut l'encarregat de presentar Irene Garrido, de la qual ha destacat que és brillant i que té una àmplia trajectòria professional i acadèmica.

El responsable d'Hisenda també ha participat en l'esmorzar de treball convocat sota el lema "La forma cooperativa de gestionar una empresa: la visió de Consum". El conseller ha sigut l'encarregat de presentar el ponent, Javier Quiles, director de relacions externes de Consum, del qual ha destacat el seu important paper com a "punt de connexió entre la fàbrica de talent de la universitat i la fàbrica de l'experiència de l'empresa".

Arxius relacionats